02 November 2010

Bush camping, bush cooking


Geoff, Jan Willem, Justus en Kiki gingen afgelopen weekend kamperen. Dit is een hele belevenis in Australie. Niks camping en nette plaatsjes met toiletruimte an douches.













Nee, je pakt je 4 wheel drive in met letterlijk alles wat je nodig hebt om te overleven en je trekt de wildernis in om een plekje te zoeken om je bush camp op te zetten. Dus ook 50 liter water mee, en allerlei kookgereedschap om boven een open vuur te kunnen koken. Want dat hoort er hier echt bij. De kinderen hadden de taak het hout te zoeken en Geoff hield het vuur gaande.









Op de foto zie je hoe we tosties maken boven het open vuur. Prachtige plek aan de rand van een meer waar de kinderen met hun bootjes op konden varen en we een frisse duik konden nemen. Ook gingen we naar the "Birthday falls" waar we zwommen onder de waterval. Heerlijk weekend en de kinderen willen niets anders meer. Justus besloot later in een tent te gaan wonen......


3 comments:

Hum said...

Lieve JW,Mieke,Justus en Kiki
Denk niet dat we jullie zijn vergeten of niet hebben gezien, het is doodeenvoudig het ontbreken van kennis om even te reageren.
We genieten van jullie foto's en verhalen, wat is het jammer dat jullie zoooooo ver weg zitten.
Liefs Hum en Jac

Jan Willem said...

Hoi Hum en Jac,
Dank voor jullie commentaar en leuk dat jullie de site lezen!
groetjes
Jan Willem

Unknown said...

Hoi hoi
Het zou leuk zijn om een op een te kunnen mailen zou je jullie mailadres willen doorgeven?
Was trouwens een leuke sinterklaasrapportage! Tot horens hum en jac