31 January 2011

Anthony overleefd maar nu monster Yasi!!


De koers van cycloon Anthony ging de laatste 12 uur plots naar het zuiden waardoor Townsville buiten de hit zone viel van deze cycloon. Maar nu komt er een enorme cycloon richting de kust: Yasi. Mogelijk een van de grootste cyclonen die Queensland ooit getroffen heeft, categorie 5. We krijgen smsen van de lokale council, de school gaat dicht, iedereen is in een paniek. Het landelijke nieuws zendt 24 uur up dates uit. Of hij echt rechtstreeks op Townsville komt? Voor de zekerheid vliegen Mieke en de kinderen woensdagmorgen naar Brisbane. Jan Willem gaat waarschijnlijk schuilen in de lokale parkeergarage...We houden jullie op de hoogte.

4 comments:

Anonymous said...

Jeetje,
Sterkte en we duimen dat het mee gaat vallen.

Theo & Nicole

Peter said...

En op zo'n mogelijke rampdag kun je 's ochtends nog een berichtje posten! Cool!

Unknown said...

Ha Jan Willem. We willen je heel graag over Anthony spreken voor de Wereldomroep! Zie jij kans om even te mailen naar nieuwslijn@rnw.nl. Dan kunnen we daar misschien telefoonnummers uitwisselen.
Dank voor de moeite,

Jeroen Dirks

Anonymous said...

Hè janwillem ik wilde jullie even een hart onder de riem steken hoor begreep dat het een beetje gaat waaien. ...
Toch? Voordeel is wel; Iedereen weet nu wel waar townsville ligt... ;). Nee ff serieus moest sowieso al veel aan jullie denken met al dat water. Vrienden van mij reizen er ook rond.. Maar deze orkaan is echt heftig ... Ik zal voor jullie duimen hoor. Veel sterkte. Lieve groet. Ron plooij