26 April 2012

En terug.........


Na alles goed op een rijtje te hebben gezet hebben we besloten weer terug naar Nederland te gaan.
Eigenlijk geheel volgens ons voornemen om hier een aantal jaren te blijven en onze kinderen verder in Nederland te laten opgroeien. Toch was het geen makkelijke beslissing want Australie heeft ons zoveel moois gegeven .....










Maar het gevoel Nederlander te zijn en te willen blijven overheerst toch. Weer gewoon in ons vertrouwde landje te zijn tussen onze vertrouwde vrienden, de gezelligheid van de dorpjes, de seizoenen, Sinterklaas, schaatsen geeft ons voor nu toch het beste gevoel. Maar tjonge wat is het moeilijk op te geven wat we hier hebben bereikt. Een fantastisch huis uitkijkend over de zee, heerlijk weer, een goede baan, goed betaald, fijne school, goede vrienden, borrelen aan het strand, hiken naar Balding Bay en een frisse duik in de glasheldere zee, strandwandelingen en een heerlijke duik in ons zwembad.

Op 31 maart verlieten we Australie met pijn in ons hart. Weer een toekomst in Nederland. Maar zal Australie ons blijven trekken? We zullen het over een aantal jaar weten.
Alle mensen die onze BLOG hebben gelezen bedankt. Hopelijk hebben jullie er ook van kunnen genieten. Een droom om in het buitenland te kunnen wonen, werken en leven is te verwezelijken. Het is zeker niet gemakkelijk, erg uitdagend, kost enorm veel energie maar geeft oh zoveel terug.


Bedankt ook Australie voor alle mooie momenten, het was genieten van de mooie natuur en het prachtige klimaat. We hopen dat de kinderen er van hebben geleerd. Niet alleen Engels maar ook een andere kijk op het leven. We gaan naar een meer global world. Meer keuzes waar je wilt leven en werken, niet alleen in Nederland ligt een toekomst.
groetjes Mieke, Jan Willem, Justus en Kiki

2 comments:

4 us said...
This comment has been removed by the author.
4 us said...
This comment has been removed by the author.